Olen sielultani opettaja ja taiteilija.

Leipäni olen saanut kouluttamalla vuorovaikutusta, mutta yhä enenevässä määrin isompien projektien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Olen työskennellyt maatalouslomittajana, grillimyyjänä, opettajasijaisena, kesäleiriohjaajana, koulutussuunnittelijana, konsulttina, kehittämispäällikkönä ja taiteellisena johtajana. Vuodesta 2003 olen toiminut pääosin yrittäjänä. Viime vuosina olen ollut myös määräaikaisesti kehittämässä tai johtamassa erilaisia projekteja organisaatioiden sisällä.

Kortepohjan koulun vitosten opesijaisuus on edelleenkin rakkaana mielessä. Täykkärin ilmaisutaidon opettajille suunnatut kurssit olivat ihanaa, luovaa tekemistä yhdessä. Odecolla sain konsultoida huippujohtoryhmiä ja HUSissa sain tehdä ensimmäisen verkkokurssini. Pidän eri alojen ihmisten kouluttamisesta. Yleislääkäreiden ohjauskoulutukset ovat olleet itselle ammatillisen kehittymisen kannalta merkittäviä ja rakkaita. Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston esiintymistä olen valmentanut yli 10 vuotta ja toivon, että kädenjälkeni näkyy edelleen esitysten ymmärrettävyydessä.

Teatteria olen tehnyt 16-vuotiaasta lähtien. Nivalan nuorisoseuran kautta Kampusteatteriin, Tyhjäpää-improryhmään, Ad Astraan, Pahnanpohjimmaisiin, Kulissiin, Yövieraisiin, Jyväskylän kaupunginteatteriin ja Huoneteatteriin. Omia itsenäisiä tuotantoja ja tilaustöitä on kertynyt runsaasti. Aloitin näyttelijänä, mutta nykyään myös käsikirjoitan, tuotan ja ohjaan.

Opiskelin näyttelijäntyötä eri studioilla New Yorkissa vuosina 2012 ja 2013.

Minulla on työnohjaajan ja psykodraamaohjaajan tutkinnot sekä tarinateatteriohjaajan koulutus.